Zondag 27 januari speelt het professioneel gezelschap Koekla het wondermooie sprookje ‘Aladdin’ uit duizend-en-een-nacht in Theater Landgraaf.

Aanvang 14.30. Entree voorverkoop € 5.50, aan de kassa  € 6.50

Koekla is een graag geziene gast in Theater Landgraaf; zij bieden kwaliteit: prachtige vormgeving (decors en poppen) en heldere verhaallijnen voor de jonge kijker. Grote internationale belangstelling en waardering zorgden voor tournees in Europa en China, waar zij drie Awards wonnen – voor beste kindervoorstelling en vormgeving/poppen.Moes koopt op de rommelmarkt een oude olielamp. Zijn verbazing is groot als hij de lamp schoonmaakt en er een geest verschijnt. 
Een echte Djinn die belooft om al zijn wensen te vervullen. Moes heeft maar één wens: Koning worden, om zo de mensen in zijn land te kunnen helpen. De Djinn neemt hem mee en geeft hem de naam Aladdin. Gaat het Moes lukken om een echte koning te zijn?


Aladdin is kortom een wondermooi sprookje uit duizend-en-een-nacht in een eigentijds jasje. In een synthese van poppenspel, goochelkunst en nieuwe media zoals animatie en projectie neemt Poppentheater Koekla het publiek mee op een reis van Oost naar West en vice versa. Met speciaal gecomponeerde muziek en prachtige poppen komt dit bekende Oosterse sprookje tot leven in een magische familievoorstelling voor iedereen vanaf vier jaar.

Meer informatie en downloaden kleurplaats via www.theaterlandgraaf.nl

Foto’s geleverd door Torena Publiciteit

Geef een reactie