Collins Live Experience in het Cultuurhuis heerlen


 

Zaterdag 26 januari / 20.30 uur / €15.- 
BESTEL TICKETS

De muziek van Phil Collins en Genesis behoeft eigenlijk geen verdere uitleg. Met meer dan 100 miljoen verkochte albums is hij een van de grootste artiesten ter wereld. Hits als Against all odds, In the air tonight, Sussudio, Land of confusion en Easy Lover staan in het collectieve muzikale geheugen gegrift. Dat Phil Collins nog altijd enorm populair is blijkt uit zijn Not Dead Yet tour waarmee hij momenteel rond de wereld tourt. In 2017 stonden zij al eens in ons theater. Vanavond zijn zij opnieuw te gast, Collins Live Experience, 12 man sterk. De enige Phil Collins en Genesis tribute band van de Benelux. Geniet deze avond van een ruim twee uur durende energieke live show waarbij alle grote hits voorbij zullen komen. Ook een drum duet tussen zanger/drummer Jean Louis Finta en drummer Wouter Houben zal daarbij niet ontbreken.

Reserveren via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121
Of koop jouw kaarten online via de knop “Bestel Tickets’

Foto Cultuurhuis heerlen

Geef een reactie