De Landgraafse derby UOW ‘02 – SVN/BtB Consultancy

Komende zondag gaat SVN/BtB Consultancy op bezoek bij UOW’02. Eerder dit seizoen werd UOW’02, onder andere door doelpunten van Robert van Esbert, Yannick Nijman en Glenn Lemlijn, op het eigen sportpark met 4-0 verslagen.

Voor SVN, dat nog volop in de race is voor de periodetitel, is winst op het lager geklasseerde UOW’02 van belang om te strijden voor deze 2de periode. Echter, de thuisclub zal zich in deze Landgraafse derby niet zomaar gewonnen geven. Dat heeft SVN vorig jaar al een keer meegemaakt toen een voorsprong in het laatste kwartier werd verspeeld.

In de wetenschap dat SVN een herhaling van de vorige editie wil voorkomen én UOW’02 zal strijden voor de eerste punten in 2019, mogen we hopelijk een mooie en bovenal sportieve derby tegemoet zien

Tekst en logo SVN/BtB Consultancy

Geef een reactie