Voetbalvereniging WDZ viert jubileum groots metfeestweekend WDZestig

WDZ VIERT 60-JARIG JUBILEUM MET FESTIVALWEEKEND
WDZestig. Onder die naam viert voetbalvereniging WDZ uit Bocholtzerheide dit jaar liefst vijf dagen feest ter ere van haar zestigjarig bestaan. WDZestig vindt plaats van 22 t/m 26 augustus 2019 en zal geen traditioneel Bocholtzer tentfeest zijn, maar een tentfeest in festivalstijl!


Tentfeesten bij jubilea van verenigingen zijn een begrip in Bocholtz. WDZ heeft besloten om hier met een verfrissende blik naar te kijken en het tentfeest een vernieuwende invulling te geven. Daar is het idee van een festival uit komen rollen. Op de Bocholtzerheide komt dit jaar dus niet alleen een feesttent te staan, maar ook daaromheen zal tijdens WDZestig van alles te beleven zijn. Dat betekent veel muziek, meerdere podia, een volle randprogrammering en een sfeervol aangekleed festivalterrein! Echter, niet alle tradities worden overboord gegooid. De maandagavond, groot geworden in Bocholtz, blijft gewoon bestaan.


Naam, logo en slogan van het feest werden al in augustus, exact een jaar voor het feest, gepresenteerd aan de leden. Het logo is geheel in festivalstijl met veel kleur en speelse letters. De slogan ‘Vier Tsezame’ duidt op de achterliggende gedachte van het feest: verbinden. ‘Vier Tsezame’ betekent namelijk zowel ‘vier samen’ als ‘wij samen’. Want iedereen mag mee vieren!
Zin in Voorzitter van het feestcomité van WDZestig is Wim Possen. Ondanks dat het feest nog ver weg lijkt, kijkt hij er nu al naar uit: “Allerlei commissies, met veel jonge leden, zijn al meer dan een jaar met ontzettend veel enthousiasme bezig met de voorbereidingen van het feest. Dat geeft vertrouwen dat het een prachtig feest gaat worden!”


Huub Schepers, voorzitter van WDZ, benadrukt dat het wens was van het bestuur van WDZ om het thema ‘verbinden’ aan het feest te koppelen. “WDZ is tegenwoordig veel meer dan een voetbalvereniging. Het is een sociale ontmoetingsplek. We verbinden. Dat willen we ook terug laten komen tijdens ons jubileum. Tijdens WDZestig verbinden we niet alleen leden en niet-leden, we verbinden ook jong en oud, voetballer of niet-voetballer, Bocholtzenaar of niet. Het motto Vier Tsezame past daar perfect bij!”


Volg WDZestig We snappen dat u nieuwsgierig bent naar het programma van WDZestig. Volg WDZestig daarom op Facebook, Instagram en via de website www.wdzestig.nl. Via deze kanalen wordt gaandeweg het jubileumjaar meer en meer bekendgemaakt over de optredende artiesten, alle activiteiten op het festivalterrein en andere festiviteiten rond het 60-jarig jubileum van WDZ. Blok 22 t/m 26 augustus 2019 vast in uw agenda! WDZestig, Vier Tsezame!

Foto WDZ

Geef een reactie