Zin in een dagje natuurwerk met een gezellige groep mensen en hout als beloning? Doe dan mee aan de hakhoutdag in Landgraaf op zaterdag 9 maart.  

 

Deze dag wordt er in een bosstrook gewerkt bij de Verlengde Gravenweg in Landgraaf. Deze strook is als een groene gordel om de bebouwing gelegen. Hier wordt dan ook veelvuldig gebruikt van gemaakt om even uit te waaien. Voor een goede ontwikkeling is het noodzakelijk om een lichte dunning uit te voeren.

 

Er wordt gewerkt met allerlei soorten handgereedschappen en het vrijkomende hout wordt na afloop eerlijk verdeeld onder de deelnemers. IKL geeft uitleg en instructie en verzorgt ook alle benodigde materialen en gereedschappen. De dag start om 09.00 uur en onder het mom van ‘’samen uit, samen thuis’’ wordt de dag rond 15.00 uur afgesloten. In verband met de organisatie is het noodzakelijk om je vooraf aan te melden. Deelnemers ontvangen dan in de week voorafgaand een mail met de exacte locatie-aanduiding. Aanmelden kan via www.buitenkrachtlimburg.nl of per mail: r.gilissen@ikl-limburg.nl

 

Deze dag wordt begeleid door IKL en is mogelijk dankzij de samenwerking met de gemeente Landgraaf en Stichting Bosbeheer Landgraaf

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie