Documentaire ’LEVENSLANG ZIEK’ genomineerd

 

Voor de vierde keer op rij opent het Euregion Film Festival 2019 – CineSud haar deuren voor professionals, nieuwe filmmakers en publiek om te genieten van Nederlandse en internationale films.

Jaarlijks worden er honderden films ingezonden naar het Euregion Film Festival. En mijn documentaire ’LEVENSLANG ZIEK’ is hieruit genomineerd als korte film voor: Shorts competition #2, dat plaatsvindt op zaterdag 23 maart en start om 17.00 uur. Prémière van de documentaire gemist? Verzeker je dan van een ticket via https://www.cinesud.nl/evenementen/euregion-film-festival-2019/#ticket_sectie Let op: het gaat om het blok van zaterdag 23 maart van 17.00 – 19.30 uur.

Het Euregion Film Festival (EFF) vindt plaats in Filmhuis de Spiegel (bovenste etage Glaspaleis Schunck), Bongerd 18 in Heerlen.

 

Geef een reactie