Afgelopen zondag wachtte voor Bekkerveld het belangrijke duel tegen Heeze. De uitwedstrijd werd kansloos verloren bij deze Brabantse ploeg. Heeze is echter niet in goeden doen en staat maar 1 punt boven Bekkerveld. Zaak voor de mannen van Cooky Voorn om de stijgende lijn door te trekken en de overwinning bij Wittenhorst een succesvol vervolg te geven.

Om halfdrie floot de uitstekende leidende leidsman Dhr. Meijers voor het beginsignaal. Bekkerveld begon sterk en fel. De mannen van Cooky probeerde meteen om Heeze vast te zetten en snel de 1-0 te maken. Na 15 minuten lukte dit een corner belandde in een scrimmage voor de voeten van Boy Raaijmakers hij schoot keihard via de binnenkant van de paal binnen.
Echter bleek deze treffer geen verlossing te zijn voor de blauwwitte zebra’s maar in plaats van goed te blijven voetballen ging men de lange bal spelen, dit was simpel voor Heeze te verdedigen. Na een half uur spelen kwam een speler door de defensie van Bekkerveld heen en lobte de bal over Rik Klyn in het doel. De stand was 1-1. De koek was hiermee niet op en enkele minuten later kwam de spits van Heeze vrij voor doelman Rik Klyn, hij schoof de bal eenvoudig langs Rik en Heeze kwam op dat moment verdiend op 1-2.

In de eerste helft werd Randy Eberhard door een prima steekbal van Ruben Henssen vrij gezet voor de doelman van Heeze. Randy schoot helaas niet binnen en de keeper van Heeze kon redding brengen. Na 45 minuten vond de leidsman het tijd voor rust.

De tweede helft was een kopie van de eerste helft. Bekkerveld wilde wel, maar het ontbrak de mannen aan geluk en vertrouwen. Tevens werkte Heeze keihard en de ploeg straalde uit dat het 3 punten mee naar Brabant wilde nemen. Bekkerveld nam achterin risico’s door voorin wat te forceren, helaas lukte dit niet en liep Heeze uit naar een 1-4 overwinning.

Een nederlaag die onnodig was, echter de concurrenten onderin verliezen ook allemaal waardoor het erg spannend wordt. Na de carnaval wacht Bekkerveld enkel nog finales tot het einde van de competitie. Te beginnen op 10 maart als op Sportpark A Gene Bek de inhaalwedstrijd tegen Geldrop gespeeld gaat worden.