Inwoners Heerlen jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

Zondagavond 24 maart is de ontknoping te zien bij RTL 4

 Vijftig inwoners van Heerlen uit postcodegebied 6413 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners van Heerlen daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 24 maart vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

 

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners van Heerlen zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

 

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Heerlen is zondag 24 maart van 20.00-21.30u bij RTL 4 te zien.

 

 

Geef een reactie