HONDENPOEPOVERLAST, GROTE ERGERNIS VOOR SPELENDE KINDEREN

 

 

Hondenpoep, het blijft een grote ergernis voor veel mensen. Ook kinderen willen dat hondenpoep wordt opgeruimd. Niks zo erg als trappen in een hondendrol tijdens het spelen. Bah! Om dat aan hondenbezitters duidelijk te maken, tekende Maud Stessen zelf een bord tegen hondenpoep. De boodschap is duidelijk: laat uw hond niet poepen op de stoep, op speelplekken of grote grasvelden. Dat is verboden en bovendien uiterst onsmakelijk.

Samen met burgemeester Richard de Boer en wethouder Wiel Schleijpen, heeft Maud het bord een plek gegeven op het speelveldje vlakbij haar huis. Overigens plaatst de gemeente normaliter geen bordjes die oproepen om hondenpoep op te ruimen. Dat zou de suggestie wekken dat het op andere plekken mag blijven liggen. Terwijl het overal verboden is. Dus beste hondenbezitters: ruim alstublieft de uitwerpselen van uw hond op! Dat bent u verplicht. Binnen de bebouwde kom zijn voldoende hondenpoepbakken aanwezig waarin u de uitwerpselen kwijt kunt.

De boa’s controleren in de hele gemeente en delen boetes uit bij een overtreding.

Foto gemeente Simpelveld

 

Geef een reactie