Het is nog dik 4 weken tot Paaszaterdag 20 april. De dag van de ABS Beckers & Mulder Cup 2019. Wij gaan het toernooi die dag hopelijk starten met in alle categorieën 2 poules van 5 teams.

Ik kan iedereen nu al mededelen, dat de poules van de JO7, de JO8 en de JO9 teams helemaal volgeboekt zijn. De poules JO10 en JO11 behoeven nog wat aanvulling. Verenigingen (teams), die alsnog interesse hebben om deel te nemen of de aan de vereniging gerichte uitnodiging gemist hebben, kunnen alsnog een JO10 en/of JO11 team inschrijven door een email te sturen naar info@uow02.nl  of naar jan.tiemes@home.nl .

Er zal dan meteen contact met u opgenomen worden. Doe het snel, want helaas VOL = VOL!!!! We zullen u de komende weken van de stand van zaken v.w.b. de ABS B&M Cup op de hoogte blijven houden. Ik hoop spoedig veel emails te mogen ontvangen!!!!

Geef een reactie