Albert Heijn Heerlen Schandelerboord ondergaat volledige metamorfose

 

 De Albert Heijn aan de Schandelerboord 25 in Heerlen sluit donderdag 4 april om 17.00 uur tijdelijk de deuren voor een ingrijpende verbouwing. De winkel krijgt het nieuwste concept van Albert Heijn. In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 17 april om 13.00 uur. Dan zijn er ook vele activiteiten, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt, en leuke winacties.

 

Supermarktmanager Jos van Driel en zijn medewerkers kijken reikhalzend uit naar de opening van hun vernieuwde winkel. “Onze Albert Heijn wordt prachtig. Lekker eigentijds en ruim van opzet, en je vindt er volop inspiratie. We zijn benieuwd naar de reacties van onze klanten. Ik hoop iedereen te zien bij de heropening”, aldus Jos van Driel.

 

Grote operatie

De metamorfose van Albert Heijn-Schandelerboord maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Jos van Driel: “Met onze hypermoderne supermarkt lopen we voorop. We krijgen nog meer keuze op het gebied van groente, fruit, verspakketten, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket en andere verswaren. Boodschappen doen wordt bovendien gemakkelijker en afrekenen verloopt sneller.”

 

 

 

 

 

Geef een reactie