Met Pasen gaan de poorten van de drie Brunssumse speeltuinen weer open. Vrijwilligers hebben in de winterperiode weer hard gewerkt om de speeltuinen klaar
te stomen voor het nieuwe seizoen.

Met Pasen gaan de poorten van de drie Brunssumse speeltuinen weer open. Onze vrijwilligers hebben de winterperiode weer hard gewerkt om de speeltuinen weer klaar te stomen voor het nieuwe seizoen.

Activiteiten seizoensopening

Speeltuin Treebeek opent op paaszaterdag 20 april weer haar poorten voor een nieuw speelseizoen. De speeltuin is dan open van 14.00 tot 16.30 uur.
De toegang is voor iedereen gratis. Er is ook gelegenheid om een seizoenskaart te kopen.
Bovendien hebben de leden van 2018 kans op een gratis seizoenskaart. Vergeet de kaart dus niet!!

Ook Speeltuinvereniging Buschkesberg (gelegen aan de Chopinstraat in Brunssum) opent ook op paaszaterdag 20 april, om 14.00 uur, haar poorten.
Geheel volgens traditie is er eieren zoeken en krijgen alle kinderen een snoepzakje. Ook is er dit jaar weer een loterij met leuke chocolade prijzen. Leden krijgen een gratis lot.
Indien u dit jaar lid wilt worden, en uw kinderen alsnog mee wilt laten doen aan de openingsactiviteit, dan is er op vrijdag 19 april van 18.00 tot 19.00 uur gelegenheid om u in de speeltuin in te schrijven als lid. Dit kan uiteraard ook op de zaterdag!

Op paasmaandag 22 april 2018 opent speeltuin Klaver-4 (Brunssum-Noord) weer haar poorten voor het seizoen 2019.
Om 13.00 uur zullen de paashazen voor leden de poort openen.
De kinderen kunnen dan paaseieren zoeken en krijgen een leuke traktatie.
Ook is het mogelijk de contributie die middag te betalen. Leden die het geld hebben overgemaakt kunnen de lidmaatschapskaart afhalen in het winkeltje.
Voor meer informatie kijk op www.speeltuinklaver-4.com.

Prijzen

Indien een gezin lid is van één van de drie Speeltuinen, dan mogen de andere twee speeltuinen elk één keer gratis bezocht worden. Ook is de prijs van de gezinskaart in 2019 wederom niet duurder geworden, en blijft € 15,00 per gezin.
Buiten spelen is heel belangrijk voor kinderen, en in de speeltuin kan dit nog in een veilige omgeving. Dus alle reden om de speeltuinen ook in 2019 weer te steunen en een gezinskaart aan te schaffen!

De toegangsprijzen voor 2019 zijn door de gemeenschappelijke speeltuinen in Brunssum als volgt vastgesteld:

Een gezinsabonnement voor het gehele jaar kost: € 15,00.
Een dagkaartje kost per kind: € 1,75. (begeleiders gratis)

Foto Gemeente Brunssum

Geef een reactie