Popsport Limburg Showcase#1! in het cultuurhuis

Zaterdag 30 maart

Gratis entree!
Deuren open vanaf: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur

Popsport is hét coachingsprogramma voor jonge, talentvolle muzikanten die verder willen komen met hun eigen muziek. Zij krijgen muziekinhoudelijke coaching van professionals, krijgen meer inzicht in de muziekbusiness en hoe zij zich daarin als artiest, muzikant of band kunnen bewegen. Tijdens het Popsport Limburg traject krijgen de deelnemers midden in het traject de kans om hun vorderingen te laten zien aan jury en publiek! De eerste showcase waar deze toppers hun kunsten laten zien is in het Cultuurhuis Heerlen. De showcase is gratis toegankelijk voor publiek! Ga deze upcoming talenten checken!

Line-up:
Ar-Jane (Singer-songwriter)
Jaden (Singer-songwriter)
Joey (Producer/dj)
Botak (Producer/dj)

 

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl
Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

Geef een reactie