Marianne uit Hoensbroek wint gloednieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

 Marianne uit Hoensbroek is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe BMW in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Linda de Mol maakte bekend dat Marianne met de prijs naar huis ging nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde.

 

Marianne slaat haar hand voor haar mond als ze hoort dat zij de gelukkige is, die met de BMW naar huis gaat. Marianne: “Ik vind de auto werkelijk prachtig! Ik ben zo blij. Ik ben helemaal de kluts kwijt.”

Hoofdprijs gaat naar inwoner Deurningen
Een inwoner uit Deurningen speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 124.000 euro.

Tekst Persafdeling Postcode Loterij en  Foto Roy Beusker

Geef een reactie