‘Dribbel minishow’ voor peuters, kleuters én hun ouders

 

 

Zondag 14 april 2019 speelt Theater Terra de ‘Dribbel minishow’ in Theater Landgraaf.

De voorstelling is bedoeld voor jong (vanaf 2,5 jaar) én oud en begint om 14.30 uur.

Dribbel minishow

Samen met Dribbel beleven alle peuters, kleuters én hun ouders een avontuur op de boerderij. Maar alle dieren zijn kwijt! Herkennen de kinderen alle geluiden en helpen ze de dieren terug te vinden?

Na een tournee over de hele wereld is Dribbel van Theater Terra terug in Nederland voor de Dribbel minishow! Dribbel laat de verhalen uit zijn boeken tot leven komen en zingt daarbij vrolijke liedjes. Ook mag iedereen meedoen met een klompendans!

Naar de bekende boeken van Eric Hill, voor iedereen vanaf 2,5 jaar.

Theater Terra maakt familievoorstellingen en musicals die te zien zijn over de hele wereld, waaronder in Nederland, Vlaanderen, Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australië. Bekende voorstellingen van Theater Terra in grote theaterzalen zijn Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou en De kleine Zeemeermin. Theater Terra is winnaar van onder andere de Zilveren Krekel, meerdere Musical Awards en onderdeel van de NRC Cultuur Top 100 in 2016.

 De entree bedraagt € 6,50 per persoon. Reserveren: reserveren@theaterlandgraaf.nl / tel. 045-5310929 (ma t/m vr van 10 tot 12 uur). In de voorverkoop kosten de kaartjes € 5,50; het theaterbureau is ma t/m vr geopend van 10 tot 12 uur. U ontvangt dan bovendien een kleurplaat van de voorstelling (graag inleveren vóór de voorstelling, de winnaar van de kleurwedstrijd wordt na de voorstelling bekend gemaakt.)

Foto Theater Landgraaf

Geef een reactie