Enkele weken na de gestaakte wedstrijd tegen Eikenderveld mochten we gisteren de laatste 7 minuten uitspelen tegen 9 man met een 2-0 voorsprong. Eikenderveld kwam ook met een veredeld B-team opdagen en kwam zonder warming up om half 8 het veld op zonder zich enige illusies te maken.

De opstuitbal werd door Eikenderveld naar Sander geschoten. Hij trapte uit en via Paul en Cas werd de bal doorgetikt naar Michel die de kluts met de doelman won en gelijk de 3-0 maakte. Een afgeslagen bal in de zestien was ook voor Michel die hard de 4-0 binnen schoot en Bas kon ongehinderd in een praktisch lege goal nog de 5-0 binnen schieten. We hadden nog een viertal mogelijkheden maar daarin waren we wat minder zuiver. Einduitslag 5-0 en dus drie punten. Zondag WDZ.

Foto’s Youri Van der Horst

 

Geef een reactie