Vanaf april kan er weer lekker drinkwater worden getapt op de Markt in Simpelveld.  Inwoners en voorbijgangers kunnen gratis gebruik maken van de WML Watertap. Gemeente Simpelveld  wil hiermee een gastvrij gebaar maken en een bijdrage leveren aan duurzaamheid en gezondheid.

 

Gratis drinkwater in de wijk
Het drinken van kraanwater is gezond en duurzaam. WML stimuleert het drinken ervan door samen met de gemeente ook onderweg Limburgers en bezoekers van lekker drinkwater te voorzien. Het drinkwater stroomt al via leidingen door heel Limburg en hoeft niet over de halve wereld vervoerd te worden in plastic wegwerpflessen. Limburgs drinkwater: duurzaam, gezond maar vooral lekker!

Informatie over de WML Watertap: www.wml.nl/openbaartappunt

Foto®Parkstad Actueel/Tom de Cock

Geef een reactie