SCM en SVN/BtB Consultancy hebben de punten broederlijk verdeeld in een wedstrijd waarin de scheidsrechter een hoofdrol speelde. In de 13 minuut scoort Glenn Lemlijn nadat een schot van Vichy door de doelman van SCM was gekeerd.

Heel SVN/BtB Consultancy  juicht en tot ontsteltenis van iedereen keurt scheidsrechter van Veenendaal dit doelpunt vanwege buitenspel af. Klinkklare onzin daar zelfs de grensrechter niet vlagde. Hij gaat aansluitend nog naar de grensrechter toe en wat is zijn antwoord nu? “Correct scheids de speler die op doel schoot stond buitenspel”.

Nog geen 5 minuten later ligt de bal achter Tim Mohnen nadat men slecht opgesteld stond bij een hoekschop van SCME, 1-0. In de 2de helft had SVN/BtB Consultancy  het beter staan en het was Raúl Erkens die met een droge knal de 1-1 scoorde. Bij SCM gingen de kopjes naar onderen en men was rijp voor de sloop. Een mooi genomen vrije trap van Raúl Erkens werd door Stephan Schiffer keihard binnen gekopt en het was 1-2. Als SVN/BtB Consultancy  het wat beter had uitgespeeld dan had men makkelijk 1-3 en zelfs 1-4 kunnen scoren maar nu viel in blessuretijd  de treffer aan de andere kant 2-2.

Volgens velen had dit doelpunt nooit goedgekeurd mogen worden maar de scheids hield voet bij stuk. De scheidsrechter had vandaag een grote stempel op deze wedstrijd gedrukt en vond van zich zelf dat hij het perfect had gedaan.

Zondag 14 april komt BMR uit Mheer op bezoek naar sportpark Heigank aanvang is 14:30 uur.