NATHAN RUTJES VERLAAT RODA JC KERKRADE EN GAAT AAN DE SLAG BIJ SPARTA ROTTERDAM

Nathan Rutjes gaat Roda JC Kerkrade verlaten. De oud-profvoetballer van Roda JC gaat vanaf het komende seizoen aan de slag bij Sparta Rotterdam als jeugdtrainer en zal tevens een rol gaan spelen in de maatschappelijke activiteiten van de Kasteelclub.

Rutjes, in Kerkrade uitgegroeid tot absolute publiekslieveling, maakte aan het einde van seizoen 2014/2015 de overstap van MVV naar Roda JC. In zijn periode bij Roda JC kwam hij tot 61 officiële optredens.

Op 6 augustus 2018 zette de Rotterdammer een punt achter zijn actieve carrière als profvoetballer, waarna hij binnen Roda JC aan de slag ging als jeugdtrainer van de O17 en werkzaamheden verrichte voor Stichting Roda JC Midden in de Maatschappij.

Roda JC dankt Nathan Rutjes voor zijn eindeloze inzet bij Roda JC, als profvoetballer, jeugdtrainer en medewerker van Stichting Roda JC Midden in de Maatschappij en wenst hem veel succes met zijn carrière bij Sparta Rotterdam.

Foto®Parkstad Actueel/Tom de Cock

Geef een reactie