Ook de aspiranten speelden vandaag hun eerste thuiswedstrijd

Ook de aspiranten speelden vandaag hun eerste thuiswedstrijd tegen Sunville Tigers uit Zonhoven. Bij een temperatuur van 4 graden speelden beide teams een goede, spannende wedstrijd. In de derde inning wisten de Lions van 2-5 terug te komen op 5-5. Helaas werd een laatste punt door de umpire niet juist beoordeeld waardoor de wedstrijd met een gelijk spel eindigde. Al met al een goede, spannende wedstrijd tegen een sterke tegenstander.

Our aspirants also played their first home game against Sunville Tigers. On a cold sunny field, both parties played a good game. In the third inning the Lions came back from 2-5 to 5-5. Unfortunately a last point wasn’t judged well bin the umpire what caused a tied game. Anyhow a good result against a strong opponen

Foto ARX ICT/Parkstad-Lions

Geef een reactie