Daags na de mooie overwinning uit bij Abdissenbosch stond de uitwedstrijd tegen Passart op de agenda. Vorige week had Passart nog met 9-0 verloren van KVC en thuis wonnen we met 8-1 maar we wisten evengoed dat RKHBS, hoewel de wedstrijd overgespeeld gaat worden, met 5-0 klop had gekregen dus het was zeker oppassen.

We kwamen ook een goed voetballende ploeg tegen met enkele vaardige spelers en moesten dan ook aan de bak. Een buitenspel goal werd afgekeurd en na miscommunicatie achterin schoot de spits naast. We waren dus gewaarschuwd maar nadat Paul een voorzet van Jeroen niet had afgerond, was het weer Kjell die fraai en beheerst scoorde op aangeven van Jim. Zelf kregen we niet echt meer kansen op ongevaarlijke schoten van Jim en Alain na.

Na de rust was het Passart dat met een offensief kwam en veel kansen creëerde, maar de lat en vooral Sander die fantastisch keepte hielden ons op de been. Aan de overzijde bleken we zelf wel uiterst effectief. Bas dribbelde in, bediende Michel in de loop en hij schoof de bal langs de keeper voor de 0-2. Passart bleef met aanvallend voetbal op zoek gaan naar een treffer maar tevergeefs.

Na een strakke vrije trap van Ron die Jeroen over rechts lanceerde, was het Jeroen die kon voorgeven. De ingevallen reservekeeper had echter z’n dag niet en probeerde te vangen maar liet de bal in ’t doel vallen, 0-3. Dat hij z’n dag niet had, bleek even later ook toen Cas 1 op 1 doormidden geveegd werd en de keeper met rood mocht vertrekken. Met de rechtsback in ’t doel benutte Kjell de toegekende vrije trap beheerst voor de 0-4. Cas kreeg nog de kans op de 0-5 maar schoot helaas over. Zo vervolgen we onze mooie reeks van overwinningen en doen we goede zaken.

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie