RKGV Fides hield weer succesvol haar kampioenschappen

Het gaat uitstekend met deze sympathieke vereniging

Bovenstaande koptekst spreekt boekdelen en kan als juiste waarheid aangenomen worden. Deze conclusie mag met recht gebezigd worden mede ook naar aanleiding van de verleden week door RKGV Fides (met leden uit heel Stadsdeel Heerlerheide e.o.) gehouden tweedaagse clubkampioenschappen in haar (verouderde) gymnastiekzaal gelegen aan de Bruinkoolweg in Heksenberg.

 

Het was overigens voor de laatste maal dat deze clubkampioenschappen 2019 in bovenstaande locatie werden gehouden. De volgende te houden clubkampioenschappen zullen dan gehouden worden in de nieuwe gymzaal op het sportcomplex Pronsebroek gelegen aan de Hei Grindelweg, welke bouw momenteel onlangs uit de startblokken ging. Behalve een gymzaal zullen ook nieuwe kleedkamers voor hoofdklasse voetbalvereniging RKSV Groene Ster gerealiseerd worden. Het ligt in de bedoeling dat de nieuwe accommodatie dit najaar in gebruik genomen kan worden.

Ondanks deze goede vooruitzichten dat er eindelijk een prachtige moderne gymzaal zal verrijzen, vonden niettemin met veel enthousiasme, plezier en spanning genoemde laatste clubkampioenschappen plaats. Dit onder grote warme belangstelling van (directe) familie en overige aanwezigen. Zij toonde dan ook heel veel aandacht voor de verrichtingen van de jeugdige sporters.

In  volle en serieuze overgave werkte zij, in de diverse niveaus dan ook hun door juryleden Heddema en M Janssen te beoordelen gymnastiek/turn onderdelen af. Na ieder optreden beloonde de familie en belangstellenden hen met een verdiend applaus, waardoor zichtbaar tevredenheid heerste bij de jeugdige sporters.

Kortom, het waren weer geslaagde kampioenschappen met een verdiende pluim in chapeauvorm voor bestuur,  leiding en trainsters.

De uitslagen betreffende respectievelijk de niveaus R1, 3, 10, 11 en 12

1 Noa Reintjens 46.05, 2 Nova van der Mark 44,95 en 3 Djenna Pascaud 44.45.

1 Maya Stojanovic 44.85, 2 Vince Joosten 44.80 en 3 Gillyano Heesackers 41.10.

1Jessica Brouwers 52.10, 2 Renseke Erven 51.30 en 3  Keano Beerendonk 49.90.

1 Dewi Huiten 51.90, 2 Nabaa H’meede 50.45 en 3 Jana H’meede 50.05.

1 Gioia Meijer 51.55, 2 Bo Wilbrink 50.25 en 3Jayda Senzcuk 50.05

© Foto’s: Callie Steijaert

 

 

 

 

 

Geef een reactie