Antimufa + Martin Sued Cultuurhuis Heerlen & Festival Tango Brutal presenteren

Voorverkoop €15
Avondkasa €17,50

Donderdag 2 mei presenteert Tango Brutal. Internacional Tango Festival Heerlen niemand minder dan Sexteto Juan Pablo Navarro in Cultuurhuis Heerlen!!

‘Ansichtkaarten van het nieuwe Geluid van Buenos Aires’. Een van de meest spectaculaire tangogroepen die Buenos Aires de laatste jaren voortbracht is het sextet van de geniale contrabassist, componist en arrangeur Juan Pablo Navarro. Dankzij een beurs in de VS trad Navarro op in Carnegie Hall en speelde hij wereldwijd met grootheden uit de tango en jazz zoals Amelita Baltar, Joe Lovano en Néstor Marconi.

Navarro brengt met zijn sextet een krachtig project:‘Ansichtkaarten van het nieuwe Geluid van Buenos Aires’. Daarin vloeien invloeden uit de tango, jazz en klassieke muziek samen. Zijn ensemble, met een Piazzolla-achtige bezetting, bestaat uit bandoneón, viool, klarinet, elektrische gitaar, piano en contrabas. Ze brachten 2 cd’s uit; de bas en zijn eigen composities spelen daarin een prominente rol.

Nicolás Enrich – bandoneon; Bruno Cavallaro – viool; Sebastián Tozzolla – klarinet; Esteban Falabella – gitaar; Emiliano Greco – piano en Juan Pablo Navarro – contrabas en composities.

Reserveren via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl
Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.Foto Cultuurhuis Heerlen

Geef een reactie