Albert Heijn nodigt klanten uit te schenken aan de Toon Hermans Huizen

 

De Toon Hermans Huizen in Heerlen, Maastricht en Sittard zijn een samenwerking aangegaan met maar liefst 18 filialen van Albert Heijn in Zuid- en Midden-Limburg. Vanaf 1 mei aanstaande worden klanten die lege flessen en kratten komen inleveren uitgenodigd om hun statiegeldbon te schenken aan het goede doel. De Toon Hermans Huizen zijn blij met dit gezamenlijke initiatief, dat als slogan heeft: ‘Dit doen we samen… Schenk mee!’

Toon Hermans Huizen De Toon Hermans Huizen ontvangen jaarlijks duizenden gasten, mensen die zelf of in hun directe omgeving geconfronteerd zijn met kanker. Zij kunnen in de huizen terecht voor zowel persoonlijke begeleiding en lotgenotencontact als voor het bijwonen van ontspannende activiteiten of interessante informatieve bijeenkomsten. De Toon Hermans Huizen zien het als hun missie om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van hun gasten. De medewerkers van de Toon Hermans Huizen zijn vrijwel allemaal vrijwilligers, die met hun tomeloze inzet en gastvrije houding de gasten verwelkomen, zich thuis laten voelen en de organisatie van de vele activiteiten mogelijk maken. De Toon Hermans Huizen zijn voor het verwezenlijken van hun activiteiten grotendeels aangewezen op donaties van particulieren en bedrijven.

Maatschappelijke betrokkenheid Albert Heijn Albert Heijn gelooft dat met veel kleine stapjes, grote resultaten te behalen zijn. De supermarktketen schenkt voortdurend ruim aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en draagt graag actief bij aan het welzijn van de gemeenschap. De organisatie voelt zich nauw betrokken bij de doelgroep van het Toon Hermans Huis. In het komende jaar vinden op diverse locaties en op meerdere momenten gezamenlijke activiteiten plaats om het goede doel een extra steuntje in de rug te geven. Onder andere staat de verkoop van de legendarische ‘chocodootjes’ op het programma.

Statiegeld voor het goede doel In 18 filialen van Albert Heijn staat vanaf woensdag 1 mei een speciale spaarzuil bij de flessenautomaat. Boven de zuil hangt een uitnodigende poster met informatie over de gezamenlijke actie, die klanten aanspoort om hun statiegeldbon in de zuil te werpen. De Toon Hermans Huizen mogen deze statiegeldbonnen vervolgens bij Albert Heijn verzilveren en de inkomsten gebruiken als een extra impuls voor het organiseren van nieuwe activiteiten. Het initiatief loopt in principe gedurende één jaar, maar wordt verlengd als de actie een succes blijkt te zijn.

https://www.toonhermanshuisparkstad.nl/ http://www.toonhermanshuismaastricht.nl/ https://www.toonhermanshuissittard.nl/

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie