GEANNULEERD!

Dit seizoen zijn ze met hun nieuwe cabaretvoorstelling We Gaan Gaan Gaan in de Nederlandse theaters te zien. Op 26 april staan ze in het theater van Cultuurhuis Heerlen.

 

In deze voorstelling gaan Ronny & Eric jou uitleggen wat gaan gaan is. Als je dat begrijpt, gaan ze je vertellen wat gaan gaan gaan is. Volg je het nog? Vast niet.. maar dat gaan ze je in deze gloednieuwe show uitleggen! Aan de hand van sketches met oude en nieuwe typetjes gaan wij op zoek naar de overeenkomsten, maar vooral de verschillen tussen de Surinaamse en de Nederlandse gemeenschap. Dit zorgt natuurlijk weer voor hilarische situaties.

 

De mannen van Deng Boy speelde eerdere al voor de uitverkochte zaal in het Koninklijk Theater Carré en hebben spelen door het hele land voor net zo druk bezochte zalen! Nu voor het eerst hopen ze ook Zuid-Limburg te veroveren met de voorstelling We gaan gaan gaan. Nederlandse comedy met een Surinaams sausje!

Foto Cultuurhuis Heerlen

Geef een reactie