Presentatie dichtbundel

HuB.Bibliotheek Kerkrade en Uitgeverij boek.scout nodigen u uit voor de presentatie van ‘Zomaar uit het leven gegrepen – Gedichten voor warme gevoelens op koude dagen’ van de Kerkraadse Jolanda van de Kandelaar-Jungblut.

 

Op vrijdag 26 april om 15.00 uur
zal Jolanda in gesprek met Gabriele Gellings vertellen hoe deze bijzondere dichtbundel tot stand is gekomen en zal zij een viertal gedichten voordragen.

Jolanda van de Kandelaar – Jungblut (1971) woont samen met haar man Hans in Kerkrade. De pen begeleidt haar al haar hele leven als een goede vriend. Gedichten zijn voor haar een uiting van woorden, gedachten en gevoelens, welke zij ook ervaart als vrijwilliger in Hospice De Vlinderhof Kerkrade.

Na afloop van de presentatie is er gelegenheid een toost uit te brengen op Jolanda en de dichtbundel door haar te laten signeren. Jolanda en haar man Hans zorgen voor lekkere hapjes, zodat deze mijlpaal met een glaasje een feestelijk tintje krijgt.

De toegang is gratis, a.u.b. wel vooraf reserveren via: info@bibliotheekkerkrade.nl of: 045-763 05 20.

 

Geef een reactie