JEUGDPRODUCT RAF MERTENS TEKENT CONTRACT BIJ RODA JC KERKRADE

 

 

Roda JC Kerkrade mag met gepaste trots melden dat doelman Raf Mertens langer aan Roda JC verbonden zal zijn. De 20-jarige doelman tekende zojuist in het bijzijn van zijn familie en zaakwaarnemer een overeenkomst welke hem voor ten minste één seizoen aan Roda JC verbindt. Tevens is er een optie voor een tweede seizoen opgenomen in het contract.

Ontwikkeling. De in Heerlen geboren Mertens werd aan het begin van dit seizoen overgeheveld naar het eerste elftal. Tot een officieel debuut kwam het nog niet, maar de club is zéér content over de ontwikkeling welke de doelman doormaakt.

Stijgende lijn. Technisch Directeur en Interim Algemeen Directeur Harm van Veldhoven: ‘Raf is een jonge doelman die dit seizoen een goede ontwikkeling heeft doorgemaakt. Hij houdt zich op de trainingen met het eerste team en de wedstrijden met de beloftenploeg prima staande. Wij hopen dat Raf de stijgende lijn in zijn prestaties weet door te trekken en zullen hem daarin voor de volle honderd procent blijven ondersteunen. Het doet enorm goed om te zien dat wederom een jongen uit eigen kweek de definitieve overstap weet te maken naar het eerste elftal.’

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie