Hoofdmenu

Morris zoekt steun voor dolfijnentherapie

 

 

Stichting Morris, organiseert een middag speciaal voor kinderen en jongeren met een beperking. De Stichting is opgericht voor Morris. Hij is bijna 9 jaar en ernstig meervoudig beperkt. Wij (zijn ouders) zijn evenementen aan het organiseren om op deze manier geld bij elkaar te verzamelen, zodat Morris in februari 2020 naar Curaçao kan om daar dolfijnentherapie te gaan volgen.

Wij hopen dat Morris op deze manier stapjes kan maken in zijn ontwikkeling. Zo organiseren wij in Hoensbroek, bij Adelante, een belevingsmiddag voor kinderen en jongeren met een beperking.

Het zou voor ons dol fijn zijn als u ons hierbij zou willen helpen. Indien u graag meer informatie wilt lezen over onze stichting, kunt u dit nalezen op www.stichtingmorris.nl

Op 22 juni is het zover! Een evenement voor kinderen en jongeren met een beperking in de gymzaal van Adelante in Hoensbroek. Het wordt een Dol Fijne dag met Morris. Wij gaan op die dag namelijk geld inzamelen voor de stichting, met als doel zodat Morris in februari 2020 daadwerkelijk naar de dolfijnentherapie op Curaçao kan. Vandaar dat deze middag in het teken staat van zee, dolfijnen, zand, zeesterren en de zon.

Maar wat is er allemaal te doen deze middag? Er wordt een onderwater snoezel gecreëerd, een belevingsverhaal over de dolfijn verteld en er wordt muziek met een gitaar en het drumstel gemaakt. Ook komt het belevingstheater PUUR optreden op het strand, worden er hand- en voetmassages gegeven en zijn er BiM-activiteiten te ervaren. Daarnaast kan iedereen geschminkt worden, zelf schilderen en is er koffie en thee met wat lekkers voor de ouders en/of begeleiders.

Zoals gezegd, het wordt een Dol Fijne belevingsdag vol met verrassingen en activiteiten! Iedereen volgt een route, zodat je alle activiteiten hebt kunnen ervaren. Kom jij ook met je ouders, zoon of dochter, cliënt of groep? Voor maar 15 euro per kind, kun jij erbij zijn.

Ouders en begeleiders zijn gratis welkom.

Meld je aan via stichting-morris@hotmail.com en dan zien we je graag op deze

Dol Fijne dag!

 22 juni 2019

13.30 tot 17.00 uur

Gymzaal Adelante (Zandbergsweg 111 Hoensbroek)

Belevingsmiddag voor mensen met een beperking

15 euro per deelnemer

Beperkt aantal plaatsen, dus aanmelden is verplicht!

Meer info via www.stichtingmorris.nl

Een dol fijne groet,

Foto’s stichtingmorris