Belangrijk duel 5 mei 2019: Centrum Boys – UOW ‘02

Jeugdig UOW ’02 had een goede start van de eindfase van de Competitie! Na de goede prestatie en prima overwinning bij Leonidas op zondag 28 april, staat nu de belangrijke eindfase van de competitie voor de deur en zal het jonge UOW ’02 team met ondersteuning van de steeds weer talrijke supporters uit het Waubachse alle zeilen moeten bijzetten om SAMEN tot een goed eindresultaat te komen.

Zondag  wacht alweer een uitwedstrijd en tegen het stugge en fysiek sterke Centrum Boys zal dit zeker een moeilijk duel worden op sportpark Tuddernderweg voor onze jonge garde. Cadeautjes worden in deze fase van de competitie niet uitgedeeld, dus zullen wij evenals bij Leonidas van eigen kracht en samenwerking moeten uitgaan. In deze periode betekend het: eerst presteren en dan pas feesten! Met andere woorden:
UOW ’02 moet het eerst laten zien en dan pas feestvieren!
Bovendien is het een mega prestatie om met dit jonge en onervaren team het 3e klasserschap veilig te stellen en niet afhankelijk te zijn van de resultaten van andere  clubs.

En dan nog iets, UOW ’02 startte de competitie thuis tegen Centrum Boys  en toen wisten wij de vele goede kansen niet te benutten en eindigde de wedstrijd zoals deze begon: 0-0
In elke wedstrijd krijg je één of meer kansen, zaak is het dan om ze te benutten. Zondag bij Leonidas duurde het ook héél lang voor dat wij de punten in de zak hadden!

Kom op mannen, laat het zondag weer samen zien en neem de nog broodnodige punten mee naar Waubach! De aftrap in Sittard is zoals gebruikelijk om 14:30 uur en het sportpark is goed bereikbaar via de Selfkant bij de vroegere grensovergang Wehr. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Stan Laarhoven.
Veel succes en wij verwachten dat wij veel UOW’02 toeschouwers welkom mogen heten en hopen op een mooie voetbalzondag!

Tekst UOW’02/Bert Wassen en ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Tom de Cock

Geef een reactie