MEEDOEN CONCERT van het Recreatie Orkest van Koninklijke Harmonie Heerlen

 zondag 5 mei vindt het MEEDOEN CONCERT van het Recreatie Orkest van Koninklijke Harmonie Heerlen plaats in Gemeenschapshuis Caumerbron op Heerlerbaan. Samen muziek maken met leeftijdgenoten staat centraal tijdens dit MEEDOEN CONCERT.

WORKSHOP VOOR 55-PLUSSERS
Heeft u vroeger een muziekinstrument gespeeld en wilt u dit graag weer oppakken? Of droomt u er misschien al tijden van om ook een instrument te bespelen? Kies dan voor deze klinkende vrijetijdsbesteding en doe mee! Wees welkom op zondag 5 mei van 11.00 tot 12.30 uur en kom samen muziek maken. U kunt kennis maken met diverse instrumenten en tevens inschrijven voor maar liefst vijf gratis kennismakingslessen!

MEEDOEN CONCERT
Om 14.00 uur begint het MEEDOEN CONCERT met medewerking van het Recreatie Orkest van Koninklijke Harmonie Heerlen, Dreiländer Harmonika Club, Duo Math Ramakers & Al Starmans. Tot slot mag u allemaal meespelen met Boomwhackers! Wat dat is? Kom kijken en het wordt u uitgelegd en voorgedaan! Plezier gegarandeerd!

Locatie: Corisbergweg 197 op Heerlerbaan.
De toegang is gratis.

Geef een reactie