MOEDERDAGCONCERT IN HET CLEMENSKERKJE

 

 

VOCAAL TOTAAL VERZORGT MOEDERDAGCONCERT

Vocaal totaal nodigt alle moeders uit voor een heel speciaal concert op zondag 12 mei a.s. in het prachtige Clemenskerkje aan de Groeneweg te Brunssum/Oud-Merkelbeek.

 

Ter gelegenheid van Moederdag heeft zangcoach Annemie Vallino-Ravetta een gevarieerd programma voor haar vocalisten samengesteld, met aan de piano Leon Dijkstra. Het programma sluit niet alleen aan bij de muziekvoorkeur van de moeders, maar ook van de partners, de kids, de vrienden en vergeet vooral de grootmoeders niet! Sfeervolle koorwerkjes, gepassioneerde duetten en solo’s, zacht mijmerend, dan weer kalm swingend, sieren het programma. Intens geluk en verdriet liggen soms dicht bij elkaar, waardoor er ook aandacht is voor de overleden moeders. De meimaand biedt niet alleen ruimte voor een muzikale hulde aan moeder, maar ook aan het ontluiken van het voorjaar en zijn bloemenpracht, én er is een moment van devotie met een prachtig Ave Maria.

Het concert start om 14.30 uur en is geschikt voor jong & oud. Voor de liefhebbers is er na afloop (circa 15.45 uur) gelegenheid om bij koffie/thee/vlaai gezellig na te praten. Reserveren/voorverkoop à 10 euro via 06-38128675 / info@vocaaltotaal.com / concerten@clemensdomein.nl.

foto Moederdagconcert in het Clemenskerkje/Anja Timmers

 

Geef een reactie