TV-maker Maurice Nijsten maakt opnames voor ‘Hier is mijn vaderland’ 


Televisiemaker Maurice Nijsten maakt op dit moment een vervolg op de door hem geregisseerde succesvolle serie ‘Daar is mijn vaderland’. In de nieuwe serie met de titel ´Hier is mijn vaderland…´ staat elke aflevering één Limburgse gemeente centraal. Het komende jaar worden ook opnames gemaakt in de gemeente Meerssen. U kunt regisseur Maurice Nijsten dus ergens in onze gemeente tegenkomen met zijn cameraploeg.

 

Al het moois dat een gemeente te bieden heeft. ‘Hier is mijn vaderland’ wordt een mooi gevarieerde tv-serie. In elke uitzending staat een andere gemeente in de spotlights. Het zijn gemeenten waar veel afwisseling te vinden is op het gebied van cultuur, verenigingsleven, jong talent, muziek, natuurschoon, monumenten en ander moois. Het laat het mooie en eigene van die gemeente zien. Inmiddels zijn de opnames begonnen in de gemeenten Beesel, Gulpen-Wittem, Meerssen, Nederweert, Roerdalen en Vaals.

De tv serie komen in het voorjaar van 2020 op L1 Televisie. Elke aflevering duurt 25 minuten.

Meer informatie

Foto: Maurice Nijsten

Geef een reactie