Voorverkoop 4e Lente Festijn Heksenberg/Pronsebroek gestart   

                                    Naast entertainmentmiddag, gratis dansavond en 26/6 ook Kinder Lente Festijn

Zoals bekend zal de Heksenberg/Pronsebroek, zaterdag 22 juni a.s., weer kunnen genieten van een geweldig Lente Festijn. Ook dit evenement, te houden in Gemeenschapshuis Heksenberg Hei Grindelweg 84, is een organisatie van Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek. Zij hebben zorg gedragen dat er voor senioren een geweldig entertainmentprogramma over de bühne zal gaan en vervolgens voor iedereen ’s avonds  een dansavond geboden wordt. Topamusement van de bovenste plank met eveneens topartiesten uit ons Limburgse land.

 

De PR-afdeling van Stichting Wijkraad is erin geslaagd om niemand minder als de Koningin van het Limburgse lied Beppie Kraft, nu al wereldtenorzanger en furore maken in China  Martin Hurkens (Schinveld), zangeres Claudia Ansel, eigen rootsdansgroep IVANICE en Rolf Kaiser DJ contractueel vast te leggen. Ongetwijfeld een programma voor de senioren om op grootse wijze van te genieten.

Aanvang van dit lucratieve programma, gepresenteerd voor Stichtingsvoorzitter/secretaris Callie Steijaert, is 13.15 uur en de zaal zal open gaan om 12.30 uur en zal duren tot rond 17.30 uur. De entree bedraagt in de voorverkoop 3 euro en (let op) aan de middagkassa 4 euro ook dan inclusief 2 gratis consumpties. De entreekaarten dienen bij aanschaf wel direct voldaan te worden. Dus verzeker u heel tijdig van entreekaarten, want vol is vol. Er zullen slechts 175 entreekaarten worden verkocht. Zonder geldige entreekaart geen toegang. Buiten het geweldige entertainmentprogramma zullen de senioren bij binnenkomst tevens culinair onthaald worden op gratis koffie/thee en vla, terwijl in de loop van de middag nog gratis hapjes geserveerd worden.

Inmiddels is de entreekaarten voorverkoop gestart. Deze zijn o.m. te verkrijgen bij het secretariaat van Stichting Wijkraad Heerenweg 89 (06.53510239) en in Winkelcentrum Heksenberg Mg Hanssenstraat bij zaak Tabak en Gemak. Kaartenreservering voor secretariaat kan ook bij bestuursleden Frans Westen en Edie Bleimuth.

Vanaf 20.00 uur tot 24.00 uur is er vervolgens, eveneens in het gemeenschapshuis, een gezellige, maar wel voor iedereen gratis toegankelijke, dansavond met orkest Reality, welk orkest ook regelmatig de bekende regulaire dansavonden in het gemeenschapshuis opluistert. Zowel voor het middaggebeuren, evenals de dansavond, kosten de consumptiebonnen slechts euro 1,50. Maar wel alleen geldig op zaterdag 22 juni.

Volksdansgroep IVANICE Heksenberg

Woensdag 26 juni is er, van 12.00 tot 17.00 uur, ook grote aandacht voor alle kinderen tijdens een dan ook te houden en gratis te bezoeken Kinder Lente Festijn in speeltuin Heksenpretje Hei Grindelweg. Dit onder auspiciën van Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek in nauwe samenwerking met Stichting Speeltuin. Informatie  over dit Kinder Lente Festijn met programma etc. volgt nader.

 

 

 

Geef een reactie