Carwash@Zuyd (Heerlen) Eerste actie studenten Alpe d’Huzes

 

Kan jouw fiets of auto wel een goeie wasbeurt gebruiken? En doneer je graag de kosten hiervoor aan ‘een wereld zonder kanker’?

Kom dan op 15, 16 of 17 mei tussen 07.00 en 15.30 uur langs op P2 (parkeerplaats achter E-gebouw, locatie Heerlen) en neem voldoende cash mee! Onze studenten van de opleiding Fysiotherapie zullen je fiets (3 euro) of auto (5 euro) weer mooi laten blinken.

Zoals je al eerder kon lezen op onze Facebookpagina, gaan 40 van onze studenten fysiotherapie binnenkort als vrijwilliger naar Alpe d`Huzes. Zij hebben verschillende activiteiten georganiseerd om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Deze carwash is de eerste activiteit waarmee zij geld willen inzamelen.

Help je mee?

Kijk voor meer informatie op Zuydnet

Foto Zuydnet

Geef een reactie