Aanstaande zondag begint de nacompetitie voor SVN/BtB Consultancy.

Aanstaande zondag begint de nacompetitie SVN/BtB Consultancy heeft zich met de winst van de 2e periodetitel al langere tijd verzekerd van plaatsing voor de promotiewedstrijden voor een plek in de tweede klasse.

Doordat SVN/BtB Consultancy op de tweede plek van de ranglijst eindigde speelt SVN/BtB Consultancy in de eerste en tweede ronde van de nacompetitie een thuiswedstrijd. De derde ronde (de uiteindelijke finale) wordt op neutraal terrein gespeeld.
De eerste tegenstander in de nacompetitie heet RKVV Obbicht. Obbicht eindigde op basis van 10 winstpartijen, 6 gelijke spelen en 10 verliespartijen op de 8e plek in de 3e klasse B. Dit oogt op het eerste gezicht niet als een bijzonder goede klassering, maar een nadere blik levert een interessant beeld op. Van de 38 behaalde punten werden er 30 in de 2e helft van de competitie gepakt.

De laatste competitiewedstrijd werd verloren, maar daarvoor bleef het team 13 wedstrijden op rij ongeslagen. SVN/BtB Consultancy, dat net als Obbicht zijn laatste wedstrijd niet wist te winnen, zal dus flink aan de bak moeten om de tweede ronde van de nacompetitie te bereiken.
De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Marco Bos. Hij zal worden geassisteerd door de heren Huijs en de Bruijn, eveneens aangesteld door de KNVB. Indien de clash tussen SVN/BtB Consultancy en Obbicht in een gelijkspel eindigt, wordt er meteen verlengd met 2 x 15 minuten. Als ook na verlenging de stand nog gelijk is, dan volgt een strafschoppenserie volgens het ABBA-systeem.

Wanneer SVN/BtB Consultancy wint van Obbicht dan speelt SVN in de tweede ronde van de nacompetitie (10 juni) op het eigen sportpark in Landgraaf tegen de winnaar van de wedstrijd Heksenberg-RVU.
De wedstrijdbal van hedenmiddag is geschonken door Stadion Uitzenden met vestigingen in Kerkrade, Maastricht, Sittard, Roermond en Venlo