Leo Club Sarolea Heerlen brengt dromen dichterbij met de Lion King Trophy 2019

 

 

Op zaterdag 22 juni organiseert Leo Club Sarolea Heerlen, voor het achtste jaar op rij, het sportieve evenement de Lion King Trophy. Ook dit jaar krijgen 30 teams de kans om tegen elkaar strijden tijdens een ludieke zeskamp vol uitdagende spellen zoals levend Stef Stuntpiloot en verschillende survivalbanen.

 

Door deel te nemen steunen de teams dit jaar vier lokale goede doelen. Stichting Nienoo, De Vrolijkheid Heerlen, Smile voor I-cell en Stichting Downsyndroom kern Zuid-Limburg. De Lion King Trophy staat helemaal in het teken van het thema ‘later als ik groot ben’ omdat elk kind hier zorgeloos over na moet kunnen denken. Op het moment is er nog ruimte voor enkele enthousiaste teams, bestaande uit 5 tot 10 personen. Het evenement vindt plaats op de sportvelden van voetbalvereniging RKHBS in Heerlen

Afgelopen jaar boekte deze groep maatschappelijk betrokken jonge mensen nog een groot succes. Samen met de lokale stichting Samen succesvol voor KiKa haalde de Leo’s €10.000 euro op voor stichting KiKa. Elk jaar kiest de Heerlense Leo Club een ander goed doel uit, bij voorkeur uit Zuid-Limburg. Deelnemen of mee helpen als vrijwilliger? Dat kan! Kijk op www.leoclubsaroleaheerlen.nl voor meer informatie over het evenementen, de goede doelen en de Leo Club.

Foto Leo Club Sarolea Heerlen

Geef een reactie