Extra treinen en aangepaste tijden in verband met Pinkpop

In verband met Pinkpop en de inzet van extra pendeltreinen voor de bezoekers  zijn er vanaf zaterdag 8 t/m dinsdag 11 juni een aantal wijzigingen in de dienstregelingen van de Arriva treinen. Deze wijzigingen hebben gevolgen voor reizigers op diverse trajecten in Limburg. Voor de bezoekers van Pinkpop rijden op gezette tijden, 4 keer per uur, extra pendeltreinen tussen Heerlen en Landgraaf.

 

Reguliere reizigers op het traject Heerlen – Kerkrade Centrum, evenals reizigers op één van de overige trajecten in Zuid-Limburg, moeten gedurende bovenstaande periodes rekening houden met aanpassingen. Over het geheel geldt: houd rekening met een langere reistijd en gewijzigde aankomst- of vertrektijden/perrons.

Reizigers van en naar Kerkrade Centrum. Vanwege de pendeltrein geldt voor reguliere reizigers op het traject Heerlen-Kerkrade Centrum dat zij een overstap hebben in Landgraaf. Vanaf station Landgraaf rijdt er 2 keer per uur een trein naar Kerkrade Centrum.

Gedurende de Pinkpop periode vinden her en der wijzigingen in de dienstregeling plaats op de trajecten Sittard-Kerkrade, Maastricht Randwyck – Roermond en Heerlen – Maastricht Randwyck. Plan kort voor vertrek je reis in de reisplanner en beluister de omroepberichten op de stations. Mogelijk wijzigt de vertrek- en aankomsttijd of vertrekt de trein van een ander perron. Soms rijden de treinen in de avonduren langer door.

Reis extra voordelig naar Pinkpop. Met het meerdaagse Pinkpop-retour reis je voordelig per trein naar Landgraaf. Het Pinkpop- retour is geldig van vrijdag 7 t/m dinsdag 11 juni 2019.

Het Pinkpop-retour kun direct bij aanschaf van je Pinkpop ticket via Ticketmaster een meerdaagse treinretour voor de vaste prijs van 19 euro te kopen. Dit ticket is ook apart via Ticketmaster te koop.

Zorg van te voren voor een geldig vervoerbewijs. Op station Landgraaf kun je geen gebruikmaken van de reguliere kaartautomaten en. OV-chipkaart oplaadpaal. Deze zijn tijdens Pinkpop vanwege veiligheidsredenen buiten gebruik. Zorg dus voor aanvang van de reis voor voldoende saldo of een geldig vervoerbewijs.

Let op:. Indien je geen geldig vervoerbewijs hebt, kun je in Landgraaf een speciaal vervoerbewijs kopen tot Kerkrade Centrum, Maastricht Randwyck of Sittard. De kosten voor dit ticket zijn 7 euro. Indien je verder reist dan deze genoemde stations, dien je daar een vervoerbewijs voor je verdere reis aan te schaffen.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie