Zappa Hairstyling leukste kapsalon van Limburg

Zappa Hairstyling uit Kerkrade is uitgeroepen bij de Hair X-perience tot de leukste kapsalon van Limburg. Op nationaal niveau werd tevens een 2e plek behaald.

Eigenaar Roy Strouken en zijn team werden door locoburgemeester Tim Weijers met bloemen en een Joep gefeliciteerd met deze bijzondere award uit de kappersbranche. “Het behalen van deze mooie prijs verdient extra aandacht, Kerkrade wordt ook hiermee op een speciale manier op de kaart gezet,” aldus locoburgemeester Weijers.

Beleef Kerkrade Zappa Hairstyling is vanaf 1988 gevestigd aan de Onze Lieve Vrouwestraat 147 in Kerkrade. “In ruim 30 jaar heeft de kapsalon een trouwe klantenkring opgebouwd”, aldus een trotse Roy Strouken. “Daarom zijn sinds geruime tijd naast heren ook dames welkom. Het damesteam van Roy is hier speciaal voor opgeleid. Dat is ook één van de redenen dat het team van Zappa Hairstyling vaak deelneemt aan cursussen en shows bezoekt, om steeds op de hoogte te blijven van de laatste trends. Onderdeel hiervan is de landelijke Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon 2019, waarbij Zappa Hairstyling provinciewinnaar werd. “Deze titel sluit goed aan op onze marketingcampagne Beleef Kerkrade, waarbij we met trots vanuit meerdere opzichten onze stad promoten,” sluit Weijers af.

Foto Beleef Kerkrade

Geef een reactie