Tweeronde nacompetie SVN/BtB Consultancy -RkVV Heksenberg

Na de 2-0 winst tegen Obbicht treft SVN/BtB Consultancy in de tweede ronde van de nacompetitie RKVV Heksenberg. Deze tegenstander is geen onbekende van SVN/BtB Consultancy. Vorig seizoen moest SVN/BtB Consultancy tijdens de nacompetitie, na een memorabele wedstrijd, de winst aan Heksenberg laten.

Naast het verlies incasseerde SVN/BtB Consultancy veel rode kaarten. Met name door de schorsingen die daarmee gepaard gingen, dreunde de nederlaag nog lang na in Nieuwenhagen en een ding is zeker:  De strijd om het kampioenschap in de derde klasse A zou een stuk spannender zijn geweest als het team van Dennis Voorts vanaf de eerste speeldag over het volledige potentieel had kunnen beschikken. Voor SVN/BtB Consultancy  is de wedstrijd tegen Heksenberg dus een mooie gelegenheid om op een sportieve wijze revanche te nemen.

Daarnaast, en dat is nog veel belangrijker, staat een plek in de finale van de nacompetitie voor promotie naar de klasse op het spel.  Heksenberg, dat op de 12e plaats eindigde in de 2e klasse G, vecht komende maandag voor de tweede week op rij voor lijfsbehoud. Afgelopen zondag stelde de komende tegenstander van SVN/BtB Consultancy pas in de laatste minuut door een cadeau van de RVU-defensie de winst veilig.

Zondag zal naar verwachting een boeiende strijd gevoerd worden, waarbij SVN/BtB Consultancy de steun van haar supporters goed kan gebruiken. We hopen u dan ook te mogen begroeten op ons sportpark. De wedstrijd staat onder leiding van de heer Tissingh. Hij zal geassisteerd worden door de heren Klaassen en Bos.
Mocht SVN/BtB Consultancy deze wedstrijd winnend weten af te sluiten, dan speelt het op 16 juni op neutraal terrein tegen de winnaar van het duel: FC Geleen Zuid – SHH (Herten).

 

Foto SVN/BtB Consultancy 1

Geef een reactie