Tieëkezinge Kirchroa op 16 juni op Kasteel Erenstein

In samenwerking met L1, Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein en de gemeente Kerkrade wordt ook dit jaar weer het Tieëkezinge Kirchroa georganiseerd. Op zondag 16 juni 2019 zingen bekende Limburgse artiesten liedjes samen met het publiek op de binnenplaats van de Hof van kasteel Erenstein. Zo zullen Thei en Marij, Fietsefreem, Lex Nelissen, Guido ( van de Schintaler ), Christel en Quinn (van W-dreej) en Dieter Koblenz hun opwachting maken. Bart Storcken en Roel van Wijk verzorgen de muzikale begeleiding en Henk Hover de presentatie.

Ieder jaar kan heel Limburg meegenieten van het Tieëkezinge, dat in Kerkrade en omstreken een bekend fenomeen is, via L1 TV. Vorig jaar werd het evenement door veel enthousiaste bezoekers bezocht. Wethouder Jo Schlangen: (Cultuur): “De locatie, de liedjes, de artiesten en de enthousiaste bezoekers zorgen voor een unieke sfeer. Ieder jaar laten de vele bezoekers zien hoe Tieëkezinge leeft in Kerkrade.”

 

 

Gratis toegang
Net als vorig jaar is de toegang van het Tieëkezinge gratis. Bezoekers worden dan ook van harte uitgenodigd om samen met vrienden, familie, zangvereniging of andere bekenden mee te komen zingen. Het Tieëkezinge begint om 14.00 uur en duurt tot 18.00 uur en wordt weer opgenomen door L1 TV. Voor de bezoekers en meezingers zijn boekjes met teksten aanwezig. De opnames worden dit najaar in drie delen uitgezonden op L1 TV.

 

Geef een reactie