Aanstaande zondag zal SVN in de finale van de nacompetitie op het sportpark van FC Hoensbroek aantreden tegen FC Geleen Zuid. De winnaar van dit duel promoveert naar de 2e klasse G.
Van SVN is het verhaal over de weg naar de finale van de nacompetitie bekend. Na een verdienstelijke tweede plek op de eindranglijst in de 3e klasse A wist SVN in de 1e ronde van de nacompetitie Obbicht te verslaan met 2-0. In de tweede ronde werd in een matige maar bovenal spannende wedstrijd tweedeklasser Heksenberg na verlenging verslagen met 2-1.
Dan de tegenstander van zondag: FC Geleen Zuid. Het team uit Geleen eindigde net als SVN op de tweede plek van de ranglijst, maar dan in de 3e klasse B. Als best geklasseerde periodekampioen moest FC Geleen Zuid het in de eerste ronde van de nacompetitie opnemen tegen Weltania. De mannen uit Geleen wonnen deze pot met ruime cijfers: 5-2. In de tweede ronde werd SHH uit Herten met 2-1 verslagen. Anders dan de uitslag doet vermoeden was FC Geleen Zuid veel sterker dan de gasten uit Herten. SVN zal dan ook flink aan de bak moeten om te kunnen promoveren naar de tweede klasse.
Voor SVN is dit het derde seizoen op rij dat men mag gaan strijden voor promotie naar de 2e klasse. Hopelijk geldt ook voor SVN ‘driemaal is scheepsrecht’. Het team hoopt aanstaande zondag in Hoensbroek te kunnen rekenen op de steun van veel supporters uit Landgraaf. Komt u ook?
Tekst SVN/BtB Consultancy

Geef een reactie