Roda JC aan de oefencampagne voor het nieuwe seizoen tegen WDZ

Op zaterdag 6 juli begint Roda JC aan de oefencampagne voor het nieuwe seizoen. WDZ ontvangt de mannen van de nieuwe trainer Jean-Paul de Jong op de Bocholtzerheide. Jean-Paul is geen onbekende op de voetbalvelden. Hij voetbalde bij Feyenoord, Ajax, Arminia Bielefeld, VFL Osnabrück en FC Utrecht. Hij was trainer bij FC Eindhoven en trainer bij FC Utrecht. Op de transfermarkt is het nog stil bij Roda JC, maar wie weet wat met het oog op de nieuwe geldschieter nog komen gaat.

Voor de spelers van WDZ een prachtige pot, zo vlak voor de vakantie en in aanloop naar het WDZestig Festival dat in augustus gehouden wordt bij gelegenheid van het zestig jarig bestaan van de club uit Bocholtz.

De wedstrijd begint om 19.00 uur op het Sportpark Neerhagerbos op de Bocholtzerheide. De entrée bedraagt 5 euro per persoon, kinderen t/m 12 jaar betalen 2,50 euro. Na afloop van de wedstrijd vindt een daverende afterparty in de openlucht plaats met muziek van DJ Nico en het orkest Wrong Connection. Zo kunnen we alvast wennen aan de festivalsfeer.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie