Albert Heijn Kleijnen Hartje Hoensbroek ondergaat ingrijpende verbouwing

 

 

 Albert Heijn aan de Kouvenderstraat 100 in Hoensbroek sluit vrijdag 21 juni om 20:00 uur tijdelijk de deuren. De winkel van ondernemer Maurice Kleijnen wordt ingrijpend verbouwd en krijgt het allernieuwste concept van Albert Heijn. In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Bovendien gaat het afrekenen sneller verlopen met Scan&Go-kassa’s. De feestelijke heropening, met een mooie ceremonie, vindt plaats op woensdag 3 juli om 12:00 uur.

 

“De verbouwing blijft binnen de bestaande muren, maar door een slimme indeling oogt de winkel overzichtelijk en ruim”, vertelt supermarktmanager Martijn de Liefde. “We krijgen een gloednieuw modern interieur en een groter assortiment.” Het team van Albert Heijn Kleijnen nodigt iedereen uit aanwezig te zijn bij de heropening op woensdag 3 juli. Dan zijn er ook veel activiteiten, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt, leuke winacties en andere activiteiten.

Grote operatie

De verbouwing van Albert Heijn in Hartje Hoensbroek maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

Foto AH

 

Geef een reactie