Hoofdmenu

Opening gezond afhaalrestaurant LES in Kerkrade

De wethouder Jo Schlangen open het nieuwe restaurant ‘LES.’ aan de Verdipassage in Kerkrade-Centrum. Hier kan het publiek terecht voor een gevarieerd aanbod gezonde, voedzame maaltijden en drankjes.

Ontspannen sfeer

‘LES is het eerste gezonde afhaalrestaurant in Kerkrade en omstreken’, vertelt de jonge ondernemer Lesley Rehaen. ‘Een ontspannen sfeer staat bij ons voorop. Eenvoudig en snel bieden wij een breed scala maaltijden boordevol vitaminen, die natuurlijk altijd vers worden bereid. Klanten halen hun bestelling af of blijven gezellig in de zaak eten. Ook is het mogelijk om je eigen salade samen te stellen. Omdat er geen bediening rondloopt, kunnen we de gerechten tegen een gunstige prijs aanbieden.’

Van Kerkrade, voor Kerkrade. Een belangrijk aspect in het ondernemersconcept van Lesley Rehaen is het stimuleren van een goede samenwerking met ondernemers in de omgeving. “LES is namelijk van Kerkrade, voor Kerkrade. Door relaties op te bouwen en samen te werken zorgen we er samen voor dat ondernemend Kerkrade kan blijven groeien en bloeien.”

Foto Gemeente Kerkrade