Hoofdmenu

UITVOERIGE INFORMATIE OVER 4E LENTE FESTIJN HEKSENBERG/PRONSEBROEK

ZATERDAG 22 JUNI GEMEENSCHAPSHUIS HEKSENBERG EN WOENSDAG 26 JUNI SPEELTUIN  ‘T HEKSENPRETJE

Gemeenschapshuis Heksenberg Hei Grindelweg is komende zaterdag 22 juni het entertainmenthart waar op grootse wijze het 4e Lente Festijn, onder organisatie van Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek, zal plaats vinden. Het Festijn neemt twee aparte dagdelen in beslag en wel van 13.15 uur (zaal open om 12.30 uur) tot 17.30 uur. Deze middag is uitsluitend voorbehouden voor senioren/ouderen. Inmiddels is deze middag uitverkocht zodat er geen entreekaarten, om organisatorische en veiligheidsredenen, meer verstrekt zullen worden. Wie niet in het bezit is van een geldige entreekaart wordt niet toegelaten en wordt voor het middaggebeuren dan ook aangeraden om thuis te blijven.

Zij die wel in het bezit zijn van een geldige genummerde entreekaart, zullen bij inlevering bij betreden van de zaal ook nog eens twee gratis consumpties aangeboden krijgen. Overige consumpties tijdens deze middag kosten slechts euro 1,50 (wel uitsluitend geldig op zaterdag 22 juni). Bovendien zal bij binnenkomst vla en koffie/thee gratis geserveerd worden en zullen in de loop van de middag smakelijke hapjes ook niet ontbreken. Maar het hoofdbestanddeel van deze middag is het genieten van een geweldig programma met diverse Limburgse topartiesten. Onder presentatie van Callie Steijaert zullen voor het voetlicht treden: jawel hoor De koningin van het Limburgse lied Beppie Kraft, de tot zelfs in China bekend zijnde tenor Martin Hurkens uit Schinveld, top schlagerzangeres Claudia Ansel, DJ Rolf Kaiser (oorspronkelijk afkomstig uit Berchtesgarden) en de eigen in Gemeenschapshuis thuis zijnde ouderen dansgroep IVANICE. Kortom, een onderhoudend programma om van te watertanden, dit alles in het kader van de sociale cohesie.

Dit is ook van toepassing ’s avonds. Zij die geen middag entreekaart, om welke redenen dan ook, in het bezit hebben zijn overigens wel van harte welkom in het dan plaats vindende tweede dagdeel. Het betreft dan vanaf 20.00 tot 24.00 uur de organisatie van een ongedwongen, maar wel heel gezellig van aard zijnde, dansavond. Voor deze dansavond is de toegang gratis en is de consumptieprijs, evenals ’s middags, ook euro 1,50 en dus ook uitsluitend geldig op zaterdag 22 juni. Muzikale verantwoording voor deze dansavond is, evenals vorig jaar, in handen van het geweldige orkest-duo Reality, welke muzikanten geen onbekenden zijn in het Gemeenschapshuis Heksenberg. In tegendeel zelfs, want muzikaal luisteren zij met regelmaat de door Stichting Gemeenschapshuis Heksenberg te organiseren dansavonden op.

Last but not least: woensdag 26 juni komen de kinderen aan hun trekken in speeltuin                           ’t Heksenpretje Hei Grindelweg. Dan zal onder auspiciën van Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek, i.s.m. Stichting Speeltuin ’t Heksenpretje, van 12.00 tot 17.00 uur voor hen het nodige Lente Festijn vertier plaats vinden. Ook dit kinderfestijn is door Stichting Wijkraad gerelateerd aan de sociale cohesie. De toegang tot dit kinderfestijn is geheel gratis zodat de kinderen kunnen genieten van culinaire geneugten en vanzelfsprekend staat vertier in de speeltuin hoog in het vaandel. Wellicht dat er nog te genieten valt van verrassingen, maar dat zal volgende week woensdag 26 juni nog moeten blijken.  Als verrassing zal rond 13.30 uur het Kindercollege van B&W Heerlen hun opwachting maken.