29 juni vindt de allereerste socialistische stadswandeling van Limburg plaats.

Op zaterdag 29 juni vindt de allereerste socialistische stadswandeling van Limburg plaats. De tour wordt georganiseerd door de SP en leidt geïnteresseerden langs historische en hedendaagse plekken van sociale strijd in Heerlen. Van tientallen acties en initiatieven in de stationsomgeving tot bijna 100 buurt- en bedrijfsacties. Gidsen als wethouders Peter van Zutphen en Jordy Clemens, raadslid Chris Hesse en partijvoorzitter Ron Meyer zullen de verhalen van toen, nu en straks vertellen aan de hand van foto’s, krantenartikelen en bijzondere attributen. Inmiddels hebben zich al tientallen mensen van binnen en buiten Limburg aangemeld.

Alle geïnteresseerden in historische, hedendaagse en toekomstige plekken van sociale strijd zijn welkom. In het bijzonder nodigt de SP de betrokken actievoerders en buurtbewoners van harte uit om zich aan te melden.

AANMELDEN
De wandeling start om 10.45 uur in het SP huis aan de Oude Kerkstraat 9 (10.45 uur welkomstwoord, klokslag 11.00 uur vertrek) en eindigt rond 13.00 uur met een drankje in het centrum van Heerlen. De SP tour is gratis toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Vooraf aanmelden is vereist
via: heerlen@sp.nl

 

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie