Gistermiddag opende het eerste Sjpruutcafé van Heerlen in Buurtpunt Laurier. . 

 

Onder grote belangstelling is gisteren door wethouder Jordy Clemens het eerste Sjpruutcafé van Heerlen geopend in Buurtpunt Laurier.

Voor de aanwezige moeders was er veel informatie te krijgen en speciaal voor de kleintjes is er een speelhoek ingericht. Wethouder Clemens gaf het startsein door een cursus ‘luier verschonen’ en een cursus ‘draagdoek knopen’ te volgen.

Het Sjpruutcafé is een plek bij jou in de buurt waar je als (aanstaande) ouders naar toe kunt om elkaar te ontmoeten. Zo kun je jouw vragen stellen en ervaringen delen met anderen die hetzelfde meemaken. Je kunt elkaar tips geven en praktische informatie krijgen over bijvoorbeeld (borst)voeding, gezonde voeding of opvoeden. Samen weet je meer. En omdat je elkaar snapt, kun je elkaar steunen. De juiste hulp vinden of een antwoord op jouw vragen. Het begin van iets moois.

Binnenkort openen op meer locaties in Heerlen Sjpruutcafé’s, zodat er altijd een plekje bij jou in de buurt is waar je met je vragen over jouw spruit terecht kunt.
Sjpruutcafé Buurtpunt Laurier, Laurierstraat 76, Heerlen.

Kijk voor meer info en nieuwe locaties op www.sjpruut.nl/sjpruutcafe

Heb je nog vragen? welkom@sjpruut.nl / 045 560 4004. 
Sjpruut.nl

Foto Sjpruutcafé Buurtpunt

Geef een reactie