Roda JC heeft de eerste oefenwedstrijd ruim gewonnen van WDZ

 

Afgelopen zaterdag speelde Roda JC haar eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Tegen RKVV WDZ​ uit Bocholtz was gastheer en ruim 800 toeschouwers waren getuige van een aantrekkelijke wedstrijd waarin Roda JC won met 7-0. van WDZ

 

Ook dit jaar is het Sportcomplex Molenveld in Lemiers/Vaals weer het decor voor de oefenwedstrijd Alemannia Aachen – Roda JC Kerkrade. Vanzelfsprekend zijn wij enorm verheugd dat beide clubs deze oefenwedstrijd in het kader van de voorbereiding op het seizoen 2019-2020 willen spelen op ons prachtige sportcomplex. De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 9 juli om 19.00 uur.

 

 

 

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

Geef een reactie