Vandaag start voorverkoop concert 75 jaar bevrijding in Landgraaf.

De stichting Oranje Comité Landgraaf organiseert met steun van de gemeente en provincie Limburg een bijzonder bevrijdingsconcert op zaterdag 28 september in het Cultuurhuis Landgraaf, de voormalige kerk op de Lichtenberg in Nieuwenhagen. Fanfare Eendracht Nieuwenhagen en Harmonie Laura vormen voor de speciale gelegenheid een groot orkest. Ook de Jachthoornblazer St. Hubertus gaan het gehoor strelen. Een hoogtepunt op de bijzondere concertavond in Landgraaf vormt het optreden van Landgraafs muzikale godenzoon Guido Dieteren en de Limburgse topsopraan Wendy Kokkelkoren.
Concertkaarten (kostprijs 10 euro p.p.) zijn vanaf vandaag 15 juli verkrijgbaar bij de balie van het Burgerhoes in Landgraaf. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag, tussen 10.00 en 12.00 uur.

Foto geleverd door Torena Publiciteit/Foto Guido orkest

Geef een reactie