De wegens hitte eerder uitgesteld Kinder Lente Festijn Heksenberg nu op woensdag 28 augustus

 

Zoals nog vers in het geheugen ligt organiseerde Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek op zaterdag 22 juni jl. met groot succes het 4e senioren Lente Festijn. Het was mede dank zij de optredens van de topartiesten Beppie Kraft, Martin Hurkens en Claudia Ansel en ook aangevuld door de ouderen dansgroep IVANICE. Een ongekend gezellige happening waar rond 175 ouderen van het begin tot het einde zichtbaar in volle teugen genoten.

Dat Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek ook oog heeft voor de kinderen mag zeker een bekend gegeven zijn. Dit ook in het kader van de sociale cohesie. Voor hen organiseerde zij in samenwerking met Stichting Speeltuin het Heksenpretje op woensdag 26 juni jl. in de speeltuin Hei Grindelweg een Kinder Lente Festijn. Ondanks alle goed bedoelde voorbereidingen gooide helaas de heersende tropische temperaturen roet in de organisatie. Om reden van veiligheid en omdat het niet verantwoord was werd na overleg besloten om dit festijn terecht niet te laten doorgaan.

Dagelijks bestuur Stichting

Maar voor de Stichtingen Wijkraad en Speeltuin was het niet laten doorgaan beslist geen afstel. In tegendeel zelf, want besloten werd om het festijn door te schuiven naar het begin van het nieuwe schooljaar (welke overigens afgelopen maandag 19 augustus begonnen is), maar wel nog voor 1 september a.s. Welnu, na overleg is dan ook besloten om volgende week woensdagmiddag 28 augustus van 12.00 tot 17.00 uur het kinderfestijn in de speeltuin te laten doorgaan, uiteraard ook nu in het kader van de sociale cohesie. Daartoe heeft Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek een subsidiebedrag ter beschikking gesteld.

Archieffoto speeltuin ’t Heksenpretje Heksenberg-Heerlen

Daardoor is het mogelijk dat voor de kinderen de entree gratis is met friet, snack, ijsje, drinken en chips en suikerspin. Muzikaal wordt dit kinderfestijn ondersteund door DJ Albert. Ook is er gelegenheid voor schminken en ballonen vouwen. Kortom, hopelijk nu wel met goed weer, gaat het een gezellige middag worden. Alle kinderen zijn dan ook van harte welkom om mede gestalte te geven aan deze middag. Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek en Stichting Speeltuin verheugen zich dan ook op deze middag.

Foto: Callie Steijaert

Geef een reactie